Het Sinthuis Barneveld 2019

Groter dan ooit tevoren opent Het Sinthuis Barneveld ook in 2019 natuurlijk weer haar deuren. In het voormalige pand van CoolCat is het de hele Sinterklaasperiode één groot feest. Bekijk hieronder de agenda met alle activiteiten:

Zaterdag 16 november – Intocht Sinterklaas 

Rond 13.30 uur arriveert Sinterklaas samen met zijn Pieten op station Barneveld Centrum. Tegelijkertijd start er op het Raadhuisplein een spetterend programma vol muziek van de Pietenband. Vanaf het station galoppeert de Sint op Amerigo richting het centrum om daar officieel verwelkomd te worden. Een mooi begin van de Sinterklaasperiode!

Tijdens de intocht zijn er speciale Allergie Pieten aanwezig. Zijn hebben glutenvrij en lactosevrij strooigoed vanuit de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Woensdag 20 en 27 november – knutselen in Het Sinthuis

Op de woensdagmiddagen is Het Sinthuis Barneveld een creatieve bedoening. Onder begeleiding van Dol Fijn Kinderopvang en de Knutsel Pieten kunnen de kinderen lekker knutselen. Kom tussen 13.00 en 16.00 uur gezellig langs 😀

Zaterdag 23 en 30 november – meet & greet in Het Sinthuis

Op de zaterdagmiddagen is het een drukte van jewelste. Van pepernoten bakken tot op de foto met Sinterklaas, er is heel veel te doen. Neem tussen 13.00 en 16.00 uur deze kleurplaat mee en verras Sinterklaas!

Op de zaterdagen lopen er Strooi Pieten in het dorp en 30 november treden de Muziek Pieten op.

Kleur jij ook mee? Print hier onze speciale kleurplaat of haal deze op bij een van de Jumbo’s in Barneveld.

Volg Het Sinthuis Barneveld en Barneveld Centrum op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten 😀